Kurssit yrityksille ja yhteisöille

Muut palvelut

Kurssit yrityksille ja yhteisöille

Kurssit yrityksille ja yhteisöille

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille monipuolisia ja innostavia koulutuksia!

Koulutusvalikoimassamme on vakiokursseja sekä erikseen räätälöityjä koulutuksia.

Lisäksi voit tilata meiltä ohjelmaa virkistyspäiville.

Kysy palveluistamme lisää puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla

Onko vuorovaikutuskoulutuksesta hyötyä?

“Muutama vuosi sitten opetin ammatillisessa oppilaitoksessa vuorovaikutustaitoja. Aloitin kurssin jakamalla edellisen viikonlopun Helsingin Sanomista leikattuja työpaikkailmoituksia opiskelijoille. Tehtävänä oli löytää kaikkia ilmoituksia yhdistävä tekijä. Tehtävä oli helppo: ”edellytetään viestintä- ja esiintymistaitoa, arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä, haemme yhteistyö- ja neuvottelutaitosta henkilöä, sinulla on innostava, vuorovaikutteinen johtamisote” jne. Tehtävän lopuksi näytin lehden koko aukeaman, josta en ollut viitsinyt leikata ilmoituksia erikseen. Vuorovaikutustaitoja kun edellytettiin aukeaman ihan jokaisessa ilmoituksessa.” Sirke Seppänen

Vakiokursseillamme opitaan havaitsemaan ja tulkitsemaan vuorovaikutuksen perusmekanismeja sekä sopeuttamaan omaa käyttäytymistä vuorovaikutusta edistävällä tavalla (vrt. vuorovaikutus – vaikutusvuoro).

Käytämme koulutuksessa toiminnallisia menetelmiä. Oppiminen rakentuu harjoitteiden tuottamista omista kokemuksista ja niistä ryhmässä keskustellen. Draamamenetelmien avulla saadaan aikaan sellaisia kokemuksia ja oivalluksia, jotka eivät olisi mahdollisia luentotyyppisellä kurssilla. Tieto, tunne ja toiminta tutkittavan asian äärellä saavat aikaan pysyvää oppimista.

Vakiokurssit 2018

Vuorovaikutustaidot tiimityössä

Miten tulla ymmärretyksi paremmin? Kuinka välttää turhia konflikteja? Tällä kurssilla etenemme askel kerrallaan rakentavan vuorovaikutuksen portaita. ... lue lisää

Kuuntele koko keholla

Mitä toinen viestii ja miten? Minkälaisia signaaleja itse lähetän? ... lue lisää

Vuorovaikutuksen neurobiologia

Miten saat aivosi synkronoitumaan yhteistyökumppanin kanssa? Tai mitä aivoissa tapahtuu kohdatessasi kilpailijan? Ja miksi siitä ylipäätään pitäisi olla kiinnostunut? ... lue lisää

Draamamenetelmiä takataskuun

Oletko kasvatus- tai sosiaalialan ammattilainen, kouluttaja, opettaja, sosionomi, diakoni, tiiminvetäjä, ryhmänohjaaja tai vaikkapa projektipäällikkö? Kaipaatko yhteistoiminnallisia menetelmiä osaamistasi rikastuttamaan? ... lue lisää

Improvisaatiokurssi

Epäonnistumisen pelko estää ihmisen luovan toiminnan. Entä jos käännetäänkin juttu päälaelleen: älä yritä onnistua! ... lue lisää

Räätälöidyt yrityskoulutukset

Myötävirtaus suunnittelee tilaajan tarpeisiin sopivan kurssin, joka voi painottua ilmaisun ja vuorovaikutuksen eri osa-alueisiin.

Rakentavan vuorovaikutuksen kurssit perustuvat soveltavan improvisaation menetelmiin. Vuorovaikutuskurssilla käsiteltäviä teemoja voidaan räätälöidä ja painottaa asiakkaan toiveiden mukaan.

Räätälöidyt koulutukset voivat olla myös työpajoja tai vuorovaikutus-teemojen luennointia ja demoja isommalle kuulijakunnalle luentosalissa.

Improkerho

Perustakaa työpaikallenne improkerho!

Monet yritykset järjestävät työntekijöilleen säännöllistä harrastustoimintaa, kuten kuntojumppaa, joogaa yms. Yhtä lailla Improkerho on loistava vaihtoehto virkistäytyä ja voimaantua työpäivän jälkeen.

Improkerhossa tehdään monipuolisia harjoituksia ja nauretaan paljon yhdessä. Improkerhossa voidaan kokeilla myös liike- ja tanssi-improa, joissa yhdistyy liikunta ja improilu mukavalla tavalla. Voidaan heittäytyä myös musiikki-improon, oma keho riittää soittimeksi.

Improkerhon ideana on kokoontua säännöllisesti, sopivassa tilassa, esimerkiksi viikoittain pari tuntia kerrallaan.

Ota meihin yhteyttä, jos työpaikallanne on kiinnostusta improkerhoon.

Kurssien hinnat, tilaus- ja toimitusehdot

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella. Hinnastomme on voimassa näillä alueilla.

Teemme koulutuskeikkoja myös muualla Suomessa. Pyydä näihin meiltä tarjous erikseen.

Hinnastomme on voimassa silloin, kun ryhmän koko on 6-15 henkilöä. Suurempien ryhmien kohdalla sovitaan ehdoista erikseen.

Yrityksille ja yhteisöille tarkoitetut kurssimme ja muut palvelumme järjestetään asiakkaan tiloissa, ellei muuta ole sovittu.

Vakiokurssien hinnat

Koko päivän koulutus 900 € + alv 24%. Matkakulut lisätään hintaan. Sisältää koulutusta 6h sekä lisäksi lounas- ym. tauot asiakkaan toiveen mukaisesti. Tilaisuuden kesto max 8h.

Puolen päivän koulutus 600 € + alv 24%. Matkakulut lisätään hintaan. Sisältää koulutusta 3h sekä lisäksi tauot asiakkaan toiveen mukaisesti. Tilaisuuden kesto max 4h.

Kahden päivän koulutus 1500 € + alv 24%. Matkakulut lisätään hintaan. Sisältää koulutusta 12h sekä lisäksi lounas ym. tauot asiakkaan toiveen mukaisesti. Kahden koulutuspäivän kesto max 16h.

Asiakkaalle räätälöidyn koulutuksen hinta

Pyydä meiltä tarjous räätälöidylle koulutukselle. Hintaan vaikuttaa mm. koulutuksen kesto ja arvioidun suunnittelutyön määrä.

Muut yrityspalvelut

Muut yrityspalvelut

Ohjelmaa virkistyspäiville

Myötävirtaajat järjestävät iloista yhdessäoloa ja hauskaa ohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin, esimerkiksi työpaikan virkistys-, tyky- ja tyhy-päiville, henkilöstökoulutuksiin ja projektien aloitus- ja lopetustapahtumiin.

Sama ohjelma sopii yhtä lailla myös yksityishenkilöiden juhliin ja illanviettoihin.

Virkistyspäivien ohjelma sisältää teatterileikkejä ja -pelejä, yhteishengen nostatusta ja naurukunnon kohennusta. Lyhyesti, hupalupa myönnetty!

Hinta määräytyy ryhmäkoon ja ohjelman pituuden perusteella

  • ryhmän koko 6-25 henkilöä, 1 h/250 €, lisätunnit 150 € (sisältää yhden ohjaajan)
  • ryhmän koko 26-50 henkilöä, 1 h/500 €, lisätunnit 300 € (sisältää kaksi ohjaajaa)
  • ryhmän koko 51-75 henkilöä, 1 h/750 €, lisätunnit 450 € (sisältää kolme ohjaajaa)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Osallistujien määrä max. 75 henkilöä. Suurempien ryhmien kohdalla hinta neuvotellaan erikseen. Hinnasto on voimassa pääkaupunkiseudulla. Katso tarkemmat tiedot toimitusehdoista

Räätälöity ohjelma virkistyspäiville

Kysy meiltä ehdotuksia ja ideoita, jos haluat tilata räätälöidyn ohjelman virkistyspäiville. Tällöin ohjelmasta, ehdoista ja hinnasta sovitaan erikseen.

päivitetty 11.11.2018

palvelut yrityksille
palvelut yksityisille