Henkilöt

Henkilöt

 

Jari Ranimo

Jari Ranimo

Motto

Impro on vaikuttumisen taidetta!

 

Mika ja Sirke kertovat

Jari on helposti lähestyttävä ja avulias kaveri, jolla on vahva tahto toimia ihmisten kanssa perimmäisten ja tärkeiden kysymysten äärellä. Hän osaa haastaa itsensä ja muut ylös, ulos ja liikkeelle yli omien kynnysten ja kohti mukavuusalueiden rajoja. Tutkimusmatka taittuu nopeusrajoituksia noudattaen ja kanssamatkustajien viihtyvyyttä ja turvallisuutta silmällä pitäen. Tavoitteiden saavuttamiseksi Jarin työkalupakista löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja ja vippaskonsteja.

Jari on perusteellinen kaikessa mihin ryhtyy, mikä ei kuitenkaan estä häntä olemasta myös utelias ja kokeilunhaluinen visionääri, jonka matkakartasta näkee samanaikaisesti sekä suuret linjat että pienimmätkin yksityiskohdat.

Luonneanalyytikkoina Mika ja Sirke

Tutustu Jariin: CV
Mika Perälä

Mika Perälä

Motto

Olen – siis improvisoin.

 

Jari ja Sirke kertovat

Mika on luova ja huumorintajuinen assosiaatiovelho sekä armoitettu sketsinikkari, joka ei kuitenkaan tee numeroa itsestään. Tämän symppiksen seurassa on mukava olla, varsinkaan kun hän ei turhista valita. Teatterin puolella hän muuntautuu niin Rosvo-Roopeksi kuin röllipeikoksikin ja pystyy näyttelemään juoppoa ja enkeliä yhtäaikaisesti. Ilmaisukursseilla ja soittotunneilla Mika taas tunnetaan tahdikkaana ja luotettavana ohjaajana.

Suomen lisäksi Mika ajattelee musiikiksi – ja pysähtyy yhtäkkiä laulamaan mieleen juolahtaneen melodianpätkän kännykkään talteen. Kohta se on valmiina biisinä Mikan uusimmalla levyllä.

Persoonallisuustutkijoina Sirke ja Jari

Tutustu Mikaan: CV
Sirke Seppänen

Sirke Seppänen

Motto

Antaa sen olla helppoa!

 

Jari ja Mika kertovat

Sirke on energinen, sinnikäs ja aikaansaava moniosaaja, joka tekee asioita intohimoisesti kun johonkin ryhtyy. Sirke on sosiaalinen otus, jonka seurasta nauttii mielellään ja jonka positiivinen elämänasenne levittää iloa ympäristöön. Hän osaa nauttia elämästä: suklaa on ihanaa, samoin auringonpaiste!

Sirken kanssa yhteistyö sujuu kuin leikkiä vaan, koska hän kuuntelee muita, vaikuttuu ja jatkaa toisten ideoita. Ohjaajana Sirke on kannustava ja kykenee organisoimaan ja liikuttelemaan isojakin joukkoja kuin luotettava ja ystävällinen liikennepoliisi ikään.

Käyttäytymisen havainnoijina Mika ja Jari

Tutustu Sirkeen: CV